Ron Pope => Nostalgie – Ron Pope

Deze week was het zo druk dat ik het bloggen een beetje uit het oog verloor. Afgelopen week end ben ik met 2 vriendinnen naar Amsterdam geweest. We bezochten er een derde vriendin die op Erasmus is in het prachtige Amsterdam. Uren hebben you rondgelopen doorway de kleine straatjes en langs de nostalgische grachtjes. Wat een leuke huizen hebben ze daar! Ik wil ook zo’n huisje later! Daarnaast ben ik sinds maandag ook terug op kot. Heerlijk, dat gevoel outpost zelfstandigheid! Veel les heb ik nog niet deze week. Dat kwam goed uit wish ik had vele bezoekjes gepland met vriendinnen. Tijdens de zomervakantie is het nu eenmaal moeilijker af te spreken als je niet bij elkaar in de buurt woont en iedereen de hele tijd op reis is of een studentenjob heeft. Dus lang leve school!
Maar tussendoor luisterde ik wel veel naar muziek. Daarbij kwam ik Ron Pope met A Drop in a Ocean tegen. Ik moest meteen aan One Tree Hill denken! Wat een heerlijke serie was dat toch… Ik keek daar zo graag naar! Al wie nog nooit naar One Tree Hill gekeken heeft, het is nog niet te laat. Maar buck het snel! 
Het liedje is zoals de serie, melig maar heerlijk! (Al denk ik dat ik het liedje alleen maar zo goed vind, omdat ik verliefd ben op de serie… oeps!)
Groetjes,
Suzan


Top Actress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>